Dagens Look med Angie, Kristen och Olivia!

Kändisarna passar som vanligt på att visa upp sig i allt möjligt, från okända designers, till Louis Vuitton. Detta hittade jag och tänkte passa på att välja ut de finaste och de som kanske inte riktigt passar sig så väl...

Först ut kommer Angelina Jolie, som här visar en stilren och uppmärksammad klänning. Lång och svart sidenliknande outlook på den. Kan inte göra annat än en tumme upp för henne!



Sen tar vi en liten flopp då... Detta är då Louis Vuitton som har lyckats beklä den vackra Kristen Bell. Dock känns inte färg och möster helt okej alltså. Men modellen på klänningen måste jag ge ett upplyft, passar många olika kroppstyper och kan vara riktigt söt!



Sist ut måste vi ju ha ett upplyft igen ;)
Här ser vi då Olivia Palermo som visar upp en liten och söt uppsättning med spets. En fin blandning av en mycket snygg kjol och den lite mer oskyldiga söta blusen.



That´s all for now people! Vi hörs och ses senare. Vår skribent Peter filar även han på ett inlägg för att få igång tankeverksamheten hos oss alla! Peace out!

Bildlänk: Sofi`s Mode


Peter hälsar: Är det SATC som skapar mode, eller skapar vi SATC?

FRÄCKT OCH VÅGAT

 
Vågat och fräckt eller lite ”cheeky” som man också kan säga. Cheeky May skor är allt detta. Kan inte riktigt släppa tankarna kring detta.
 

Det är väl så att detta tilltalar många av oss, att kunna vara lite vågad och fräck i vårt klädval men kanske inte vågar löpa linan ut. En hel del människor vågar ju trots allt och jag tror dessa fångar mångas uppmärksamhet, med kommentarer som jösses va fult, eller gud va snyggt. Det är nog så att de flesta tänker på helgen och ,”va ska jag ta på mig”,  om det vankas krogbesök eller andra former av festligheter. Har ni tänkt på vad festligt det skulle kunna vara om fler tänkte på alla dagar som en liten helg, då tänker jag förstås på det som finns utanför västen och inte innanför.
 

Tänker lite på Sex and the City och andra långkörare på tv. Skapar dagens tv serier som t ex Sex and the City dagens mode eller är det tvärt om? Ser vi några slags förebilder i dessa och kopierar klädval och modeinfluenser.? Trots allt finns det ju designers bakom allt. Vad tror Ni?


 

Medvetenheten om vad man tar på sig idag verkar ju vara stor, men ibland undrar man ju, kanske det är just det som är så bra idag, alla kan ha sin egen stil, och bra är väl det. Tänk om alla skulle se likadana ut, hemska tanke.
 
Titta Er omkring gott folk, det finns en hel del designers runt om där du bor som gör fantastiska saker i alla former och material, unga, duktiga och kreativa som just vågar sticka ut och lägger ner sin själ i det de gör.
 

De är sannerligen värda att få just din uppmärksamhet.
 

Ett besök på denna sida lite då och då kanske kan hjälpa just DIG att få lite koll på vad som finns nära dig.


Bröllopspalatset och Cheeky May anlitar Buchers Foto för stor fotografering!

Vår nya gästskribent Peter sammanfattar dagen med Fotograf Jimmy Bucher på uppdrag i Degerfors för Bröllopspalatset och Cheeky May:

Efter lite frukost och det sista packat och lastat så anländer vi till Bröllopspalatset i Degerfors. Vi ska fotografera skor. Jaha tänker jag, skor, vad ska denna dag ha med sig. Vi bär ner allt och riggar utrustningen, ringrostig som jag är känns det lite ovant, men Jimmy förklarar lugnt och tålmodigt. Börjar känna igen miljön, lampor, stativ, kamera.

När jag lyfter blicken och tittar mig omkring så träffas jag av denna underbara atmosfär som råder. Allt omkring andas bröllop, fest och flärd.  Klänningar, smycken, aseccoarer och förstås skor. Det första intrycket av dessa skor som ska fotograferas är minst sagt ,WOW. Jag tror att nästan ingen som besöker detta ställe undgår att känna sig lite ”lyxig”. Jag kan varmt rekommendera ett besök, där finns något för alla smaker och storlekar.

Modellerna dyker upp som skall visa skorna.  Jimmy skrider till verket. Det ena paret efter det andra.



Skorna är mycket snygga. Väldesignade , lite djärva och med starka klara färger.

Jag tänker, denna lilla ort och så mycket kreativitet som strömmar från dessa personer med ideer och tydlig passion för det de gör.

På det lilla bordet och soffan har snart en hel hög med skor och kartonger staplats. Modellerna byter och  designern Anna kommer med nya skor hon vill ha fotade. Jag undrar var hon får all energi från, denna sprudlande, pigga trevliga tjej.

Modellerna gör ett utmärkt jobb, liksom Jimmy som får inta ställningar likt en spindel för att få de bästa bilderna från den låga scenen.



Efter alla dessa vackra skor så är det dags för bröllopsklänningar. Anna visar dessa och står även modell själv.



Vilka underbara kreationer, klassiska i olika nyanser av vitt och även i sköna färger. Vilken kvinna som helst blir en underbar brud i dessa klänningar.




Dagen lider mot sitt slut, men en sak är säker, vi kommer att få se mycket mer av detta!


Världens Dyraste klocka!

Bara för att ha något kul så kollade jag runt på nätet och sprang på denna mycket jobbiga sida (för dom som inte har 1,7 miljarder att spendera på att köpa några klockor) :P

Denna va iaf den som va den dyraste:

Pris: 167 miljoner kronor

Och här kommer då min favorit på sidan:



Pris: 10,1 miljoner kronor

Och den som jag lovar är syrrans Favorit ;)



Pris: 7,2 miljoner kronor

Adress: http://www.lxus.se/component/content/article/12-klockor/74-vaerldens-10-dyraste-klockor

RSS 2.0