Snygg kappa för the males!

Då kommer fösta inlägget om manligt mode, och detta inspirerat av vårat underbara väder som bara plockar fram mer och mer ur garderoden.



Denna jackan, snygg till typ allt utan slappiga kläder. Stilren och fashion över den alltså! Kostar 1050 kronor, och de får man verkligen kappa för alltså.


Mjukiskläder med stil!

Kände sig ju inte allt för pigg denna söndagsmorgon. Därför var de ju väldigt skönt att kunna välja att leva i mjukiskläder all day long!

Efter dagens uppgifter satt jag och kollade lite olika mjukiskläder för kvinnor, och det finns ju så mycket roligt! Dock fastnade jag för denna, sexig och snygg, men ändå orginell ;)




Måste även lägga in nästa plagg för lite visning också.



Perfekt till ett sött linne, kan säkerligen locka fram det mesta hos Honom.


Lohan kommer med ny kollektion!



Lindsay Lohan visade upp sin nya inriktning, design på klänningar, på modeveckan i Paris.

Kritikerna både hyllade och sågade kollektionen. Uppsättningarna som är så blottande att enbart några påklistrade hjärtan döljde bröstvårtorna (svart outfit nedan till höger) blev dessvärre ingen hyllning.

Min favorit
måste jag säga är den rosa/röda uppsättningen nedan till vänster. Snyggt, flashigt och riktigt krämiga färger!



Go Lohan, Go!


Inspriation på fredagen...



Regn och slask ute, men inne är de ju alltid toppenväder!

Promenad med Tina Bucher, i Karlskoga, i detta vädret och pratade lite allt möjligt.
Förbi olika affärer går vi i detta lilla centrum där många försöker, men allt för ofta misslyckas med att föda upp någon liten klädbutik.
Helt plötsligt frågar hon mig om jag har sett den snygga klänningen i fönstret(?)
Riktigt enkelt och stilren klänning faktiskt, men grymt mycket möjligheter att göra fräsch tills kvällens bravader! Ett snyggt halsband med stora kulor, med ett passande armband till så är kvällen gjord också!



Kolla även in Tinas blogg regelbundet, där det skrivs om allt möjligt som händer i ett liv, allt från träning, tidiga mornar, vänskap och stil!


Nystart av nyskapande modeblogg av Mr. Bucher!

Catwalk on demand. Intro!

Alltså, en nystart av en helt ny modeblogg där internationellt kända designers och lokala än så länge okända förmågor kommer att slåss om mest space  och creds på sidan!

Den lokala förmågan, det kanske är du? Vill du synas här på sidan, skicka ett mail till mig för mer kontakt, så ska vi fixa in dig om du anses tillräckligt nyskapande och har en bra framåtanda. Detta som senare kan komma att innebära nya framtidsplaner!

Skicka även gärna bilder till mailen! Den bästa idén, roligaste designen, ja, allt möjligt! Det som platsar bäst i redaktörens hjärta publiceras, diskuteras och bedöms! :)

Soon comes Moore!

(OBS! Alla bilder som publiceras tillhör dess ägare om det inte är jag som har rättigheterna till dom!)


RSS 2.0