Peter hälsar: LÄNGTAN TILL VÄRMEN!

Efter att njutit av den sommaren som vart så börjar många av oss känna att vi vill förlänga sommaren, hålla den kvar en liten stund till.

Vad passar då, om inte en skön resa till varmare land. När hösten och vintern är i antågande här hos oss så börjar våren och sommaren i andra länder. Vi drömmer oss bort och många förverkligar sin längtan.

Jag har alltid funderat, vad prioriterar man i packningen? Är Ni praktiska eller mer modemedvetna?

Från att först längta till sol och bad på sköna stränder så övergår det tänket till,  ”vad ska jag ha på mej”...

Skulle va kul att få lite tankar och funderingar kring detta.

Är det bikinin, badbrallorna och tandborsten som räcker? Eller, jösses jag måste shoppa kläder först..

Eller är det som jag brukar packa...Så där fruktansvärt praktiskt och inte så noga med att vara modemedveten till max.

Men hur som så är hösten ändå skön, för modemedvetna och för oss som är mer praktiska. Mysigt är det ju ändå att få ta på sej lite igen,  lite skönt tycker jag det är ändå. En härlig tröja, en skön jacka och kanske något skönt runt halsen.

Och med tanke på halsbeklädnad så kommer vi att ha tävlingar i framtiden om att vinna bland annat fina schalar för både män och kvinnor! Så håll koll på dom!

 

Ha de gott alla tills vi hörs igen. Love Peter!

 


Inspiration for the chic girls in the end!

Här kommer lite snygga inspirationsbilder från Fashion Squad!









Victoria Secret Fashion Show i Sverige?

Många tänker att Sverige inte är ett land där dom stora internationella designerna lägger någon tid, men massor av inspiration för dom stora designerföretagen kommer just från Sverige.

Att sätta upp en stor modevisning lik Victoria Secret gör, med svenska designers skulle inte vara ett omöjligt uppdrag. Tidningen ELLE sätter varje år upp en stor show på Grand Hôtel i Stockholm, dock inte inriktad på samma kläder, men däremot mot samma människor.



Kan detta bli ett kommande projekt för Buchers Foto i rollen som Fashion of Bucher? Absolut! Planer ska börja smidas för att ta Modevisningarna närmare just er, alla intresserad, i centrala Sverige!

PS. Fashion of Bucher kommer att påbörja en seire med olika tävlingar inom kort och kommer lotta ut fina priser från ett exklusivt företag. Håll ögonen öppna så ni inte missar någon av chanserna att vinna! DS.

Peace out! //


Caroline Engman för JNBY!

Kommer en två små fashioninspirationsklickar från Carro!


Inspiration for the chic girls!

Just some inspiration for all beautyful girls out there!

Enjoy!

Love from us at Buchers Foto!









My fav is pic number 1 ;)

Peter hälsar: Redan Höst?

Hoppsan, är det redan höst. Ja, det verkar nästan så. Vart tog den sköna sommaren vägen med värme och regn.??

 

Hur som helst så tycker jag att sommaren är enklare, en snygg t-shirt eller skjorta och ett par nice shorts så är man ju klar att gå utanför dörren.

Kanske Ni liksom jag har samma problem när det kalla vädret står för dörren?

 

Jag letar och letar i garderober och tänker samma sak vartenda år....Vad ska jag ta på mig...

Man är ju lika oförberedd varje år, men kanske är det lite det sköna i det hela att få konstatera att man är tvungen att ge sig ut på jakt efter något nytt.

 

Chansen att ändra sig själv utseendemässigt dyker ju upp med i stort sett varje årstid, glöm inte det.

Vi är ganska snabba på att tycka att vi ser likadana ut jämt, men ta detta som en chans att göra något med och för dig själv.

 

Jimmy har i alla fall hittat en riktigt snygg jacka på Jack&Jones.  Snygga detaljer och verkar sitta som gjuten en skön, solig höstdag.


Jacka för höstens modemän från Jack&Jones!

Gick runt på stan i Örebro med några kompisar och gick då in i deras nya Jack & Jones som jag tidigare inte varit inne i alls. Till de kan jag ju då också lägga att jag väldigt sällan shoppar kläder i just Örebro.
Efter ett antal affärers letande efter en höstjacka så lyckades jag hitta denna, en svart, halvlång och lagomt tjock för att bara kunna ta på sig en varmare tröja under för att även kunna ha den på vintern.



Namn: New Duty Jacket
Pris: 560 kronor (Nu nedsatt från 799 kr.)

Så denna kommer ni se mig glassa runt i en tid framöver. Och jag hoppas fler lyckas hitta den! Fanns väldigt få av just den modellen! Så passa på ;)

RSS 2.0